Hvordan reise eller ha ferie på budsjett? – tips for sommeren 2023!

camping ferie sommeren 2023 tips på budsjett

Innholdsfortegnelse

Sommeren er tiden for å slappe av, tilbringe tid med familie og venner og nyte en velfortjent pause fra et hektisk hverdagsliv. I noen solfylte og tilbakelente uker har man sjansen til å gjøre nesten hva man måtte ønske. For en gangs skyld kan man rett og slett ta livet helt med ro og sole seg i en tilbakelent tilværelse.

Sommeren er riktignok mer enn å drive dank, for i løpet av disse månedene har en hel befolkning sjansen til å sette alle sine planer og drømmer ut i livet. Omsider er det tid til å besøke nye steder, utforske den vide verden eller trenge dypere inn i fremmede kulturer. Ikke rart at sommeren noen ganger blir alt annet enn avslappende. Først skal det planlegges, og så snart man har lagt ut på eventyr, gjelder det om å bruke tiden best mulig.

Heldigvis vil de fleste mene at de gode opplevelsene veier opp for styret med planlegging også videre. Faktisk kan selve ferieplanleggingen være en stor del av gleden for mange. For dem som likevel er lei av å velge blant et hav av muligheter hver eneste sommer, kan løsningen være å hoppe på en av ferietrendene for 2023. Glem dagevis med undersøkelser og heftige diskusjoner. Glem alt av feriemas som spiser av årets beste dager. Her kommer nemlig tre spådommer for sommeren 2023.

Det blir stadig mer populært med ferie i det fri. Kanskje er det selve frihetsfølelsen som lokker oss ut i naturen, kanskje er det tilgjengeligheten som er avgjørende. Mange forbinder ferie med fjerne breddegrader, men i det siste har det gått opp for mange at vår egen natur rommer like mye spenning. Årets tips er familieferie på to hjul. Fra sykkelsetet kan man virkelig nyte landskapet rundt seg samtidig som man tilbakelegger lange strekninger hver dag.

Camping høres kanskje ikke så nyskapende ut. Likevel er den store fordelen at ferien enkelt lar seg gjennomføre i ro og mak, akkurat på den måten man ønsker. 2023 blir året der campingferien perfeksjoneres. Det gjelder om å finne de bortgjemte perlene som folk flest har oversett. For camping er ikke bare camping. Mange har oppdaget at livet på campingplassen også er et perfekt utgangspunkt for små og store utflukter. Med et vakkert og komfortabelt sted å bo, står man fri til å dra akkurat dit man måtte ønske, akkurat når man måtte ønske. Mye tyder på at Neset camping blir en av årets største campingperler.  

En tredje ting som er i vinden for tiden, er ferier som kombinerer totalt ulike aktiviteter og opplevelser. Veldig mange har nok som utgangspunkt at de enten skal på skiferie, på båttur, på fjellvandring eller hva det måtte være. Denne tradisjonelle tankegangen blir nå utfordret av den utvidede ferien. Etter å ha bestemt seg for et større eller mindre område man vil utforske, er det bare å sette i gang med å sanke opplevelser. Kanskje bestiger man en fjelltopp på mandag, fisker i havet på tirsdag og går på konsert på onsdag. I et land hvor natur og sivilisasjon bare er to sider av samme sak, ligger alt til rette for minneverdige opplevelser. Med det er det bare å la seg inspirere mens man ser frem til årets sommermåneder.