Hvordan Tjene Penger Til Idrettslag – Les 7 Nyttige Tips Her

Man kan søke på fond for å tjene penger til idrettslag

Innholdsfortegnelse

Trenger det lokalet idrettslaget å tjene mer penger? Fortvil ikke. Vi har laget en god og enkel oversikt over enkle måter om hvordan tjene penger til idrettslag. Dette er også positivt ettersom det kan styrke dugnadsånden lokalt og man kan knytte sterkere bånd.

Her kan du også lese om hvordan tjene penger på blogging.

Tips 1 – Sett opp en kiosk på arrangementer

Kiosker er en populær måte å tjener penger på idrettsarrangementer. I kiosken kan det selges mat og drikke, og mennesker som drar på idrettsarrangement er som regel veldig interessert i å støtte det lokalet. Derfor bruker de gjerne penger på idrettslag. Det er gjerne nær familie av mennesker på idrettslagene som kan jobbe i kioskene og man trenger ikke bruker penger på ansatte. Produktene som man selger lager man gjerne på forhånd og derfor kan man lett tjene penger på dette.

Kiosken er designet for å være rask og enkel å sette opp. Det er minimal innsats som kreves for å sette opp kiosken. Den er også designet for å være fleksibel, slik at den kan brukes forskjellige steder.

Sett opp en kiosk på arrangementer
Sett opp en kiosk på arrangementer

Tips 2 – Man kan søke om sponsor for å tjene penger

Sponsing er en fin måte å tjene penger på. Man kan søke om sponsorer fra lokale aktører som matbutikker, snekkere eller banker. Disse aktørene vil gjerne få eksponering og derfor kan de betale penger for å ha deres logo på en stadion, drakter og diverse artikler.

Man kan også bruke sponsorater for å tjene penger ved å selge produkter eller tjenester relatert til sponsoren din. Mange idrettslag gjør nettopp dette og det viser seg å være en veldig smart måte å tjener penger på. I tillegg kan man generere passiv inntekt mens du gjør det du elsker!

Tips 3 – Tjen penger på å pante flasker

Man kan pante flasker og dette er en fin måte å tjene penger til idrettslaget på, samtidig som man gjøre noe som er bra for samfunnet og miljøet. Man kan også arrangere turer langs veier og i naturen for å plukke opp flakser. Da kan man både tjene penger og gjøre det rent i naturen. Hvis man har 200 medlemmer i et idrettslag og man panter en flaske for 2-3 kroner vil man tilsammen tjene mellom 400 og 600 kroner hvis alle panter 1 flaske. Sparer alle opp 20 flasker hver for å tjene penger til idrettslaget kan man ende opp med mellom 8000 og 12 000 kroner. Det er veldig mye penger som er et resultat av at man kun panter flasker.

Tips 4 – Man kan søke på fond for å tjene penger til idrettslag

Dette går ut på at man kan søke om midler for å tjene penger til idrettslag. En av de mest populære måtene å samle inn penger på er gjennom crowdfunding. Dette er en prosess der folk bidrar med penger for å tjene penger til idrettslag som er nært for dem.

Crowdfunding har eksistert siden 2009 og har hatt eksponentiell vekst de siste årene. Det har nå blitt den beste metoden for å skaffe penger, med mer enn 5 millioner kampanjer som genererte over 6 milliarder dollar i 2017 alene.

Man kan søke på fond for å tjene penger til idrettslag
Man kan søke på fond for å tjene penger til idrettslag

Tips 5 – Arranger et løp

Man kan arrangere et løp på en løpebane for alle barn og unge i et idrettslag. Deretter kan de som skal løpe spørre foreldre, besteforeldre og naboer om penger. De kan for eksempel avtale med den hyggelige nabodama at de for 20 kroner for hver runde de klarer å løpe rundt løpebanen. Hvis man klarer å finne 5 stykker som er villige til å betale penger, kan det resultere i at man kan tjene penger til idrettslaget sitt. Hvis 100 barn og unge deltar, og de får 20 kroner per runde av 5 stykker. Da kan man lage et regnestykke at hvis hvert barn løper i gjennomsnitt 8 runder, så vil hvert barn tjene 800 kroner. Hvis 100 barn tjener 800 kroner, så har man tjent 80 000 kroner. Et slikt arrangement kan tjene penger til idrettslag.

Les den store guiden om hvordan man kan tjene penger her

Tips 6 – Selg kjeks og kaker for å tjene penger

Flere idrettslag har brukt kjeks og kaker for å tjene penger. Dette er kjempesmart siden nesten alle liker kjeks og kaker, og det er noe som kan være godt å ha i flere anledninger. Det er lett å oppbevare hjemme og man kan selge det til naboer og nær familie. Man kan til og med være så heldig at hvis det ligger hjemme, så kan foreldre kjøpe noen bokser med kjeks og kaker ettersom det allerede ligger hjemme.

En positiv ting med å kjøpe kjeks og kaker er boksen som det ligger i. Gjenbruk er populært og boksene kan man bruke til å oppbevare andre ting. Det beste med denne jobben er at man har god fortjeneste ved å sette av bare to til tre timer uka.

Tips 7 – Toalettpapir er veldig populært

Det siste tipset går ut på å selge dopapir for å tjene penger til idrettslag. Det er svært mange aktører som tilbyr å levere dopapir til russ, idrettslag og andre organisasjoner. Da har man muligheten til å dekke beløpet som det koster å kjøpe inn dopapiret når man selger det. Til slutt vil man kun sitte med fortjeneste, og det er penger man har tjent og kan gi til sitt idrettslag. Alle trenger dopapir og det er et av de enkleste produktene å selge. Man kan selge dopapir til famile, venner og naboer.

Dette var noen enkle tips om hvordan tjene penger til idrettslag. Det trengs bare litt dugnadsånd for medlemmene og god innsats, så har man mange forskjellige måter å tjene penger på. Ofte har man mange mennesker med forskjellig kompetanse, så noen har gode muligheter til å organisere ting. Si at en forelder fra idrettslaget er snekker, så vil helt sikkert han hjelpe til med å lage en kiosk som kan brukes. Vi håper dette har vært til hjelp og masse lykke til.