Hvordan tjene penger uten jobb – 5 enkle tips som kan tjene deg penger

Innlegget kan være betalt for og må anses som betalt plassering.

hvordan tjene penger uten jobb

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvordan du kan tjene penger uten jobb? På grunn av teknologien og det digitale samfunnet vi leverer i, finnes det nye måter å tjene penger på. Det betyr at du nødvendigvis ikke trenger en tradisjonell jobb for å tjene penger. Kanskje du har en jobb, men vil tjene mer penger og trenger inspirasjon. Her skal vi ta for oss måter du kan tjene penger. Det handler om å bruke dine styrker og være kreativ. Klarer man det, finnes det ingen begrensninger for hva man kan bruke internett til. Vil du finne noen enkle måter hvordan tjene penger uten jobb, så fortsett å lese her!

Les også vårt artikkel om Hvordan tjene penger – En super guide for større økonomisk frihet!

Du kan tjene godt selv om du ikke har en fast jobb

Før var det vanskeligere å tjene penger uten en jobb. Med en mer teknologisk verden finnes det større muligheter for å tjene penger uten en tradisjonell jobb. Nå kan du bruke internett til å tjene penger slik at man kan kjøpe det man trenger. Noen blir faktisk rike på internett og det samme kan du også få til. Det handler om å finne et behov hos mennesker og måten du kan dekke det på.

Man kan gjøre alt fra å selge sin kompetanse via videoer og blogging, til å lage underholdning som andre kan dra nytte av. Alt dette kan du få til uten å ha en fast jobb og det er veldig positivt. Mange tenker over evne for at de skal tjene penger, men noen ganger er det enkle ofte det beste når man skal tjene penger. All jobb trenger ikke å være basert på internett, men man kan bruke nabolaget rundt seg eller lokalsamfunnet. Under blir det listet opp tips til hvordan tjene penger uten jobb.

Hvordan tjene penger uten jobb? Bruk Facebook og tilby dine tjenester

Facebook er den mest populære plattformen innen for Sosiale Medier i hele verden. Alle som har tilgang til PC og mobil har en Facebook-bruker. Facebook har de siste årene utviklet seg til å bli en en plattform for salg og markedsføring. Det er fordi bedrifter har laget sider for å vise seg frem og kommunisere med sine kunder. Her kan du bruke din profil til å tilby dine tjenester. Om du er god til å bygge nettsider, hugger ved eller er flink til å fotografere, så er dette noe du kan markedsføre. Først vil du ha muligheten til å nå dine venner, men når de liker, kommenterer eller deler innlegget ditt vil det nå mange andre. På denne måten kan du nå mennesker som er interessert i tjenesten du tilbyr.

Det er veldig mange positive sider ved å bruke Facebook. Det er helt gratis å bruke og det er kun din kreativitet som kan stoppe deg, med hvordan du markedsfører og kommuniserer. Man kan bruke tekst, bilde og video til å få frem sitt budskap. Man kan også benytte seg av av andre sider og grupper på Facebook. Nå finnes det grupper for alt, og hvis du finner noe som er relevant for din tjeneste så kan du spørre eieren av siden om du kan dele dine tjenester der. Det kan være at fra en side om ditt lokalområdet til kjøp- og salg-sider.

hvordan tjene penger uten jobb
Det finnes mange muligheter å tjene penger uten jobb på Facebook

Her kan du lære hvordan du kan spare penger

Benytt deg av din nettside og dropshipping

Dropshipping går ut på at en spesifikk forhandler lar deg markedsføre sitt produkt på din nettside. Når folk som går på din nettside kjøper produkter blir det direkte sendt fra forhandleren til kunden. Du vil tjene penger på antall produkter du selger på siden din. Dette vil skje utenat du har noe med det å gjøre. Så lenge du og forhandler er klar på betingelser, så slipper du å forholde deg til logistikk eller varelager. Hvis du kan bygge opp en troverdig nettside som folk liker å komme til, så vil dette være svært lønnsomt for deg og dine forhandlere.

Det som er positivt med Dropshipping er at du ikke har kostnader utover nettsiden du drifter og det du vil investere i selv. Man skal være klar over noen ting. Dette krever en del kompetanse på nettsider og man må være innstilt på at man må legge inn hardt arbeid. På sikt kan det være verdt det i stor grad.

Google-anmeldelser kan betale deg godt

Google har blitt en mektig aktør i samfunnet vi lever i. Mesteparten av søkene på internett går gjennom Google, og de har gode løsninger for bedrifter. For eksempel gir bedrifter mulighet til å legge ut informasjon som adresse, åpningstider og nettside. Det passer perfekt hvis man søker opp en bedrift på Google for å se hvor den ligge eller få mer informasjon på bedriftens nettside.

Google har også lagt til en funksjon som heter Google-anmeldelser. Det går ut på at kunder kan legge igjen en tilbakemelding om sin opplevelse hos bedriften. Da skriver man gjerne en tekst og legger til stjerner som symboliserer hvor fornøyd man er. Det er en positiv måte for bedriften å få tilbakemeldinger, slik at de kan bygge på sine styrker eller jobbe med kritikken de får. Bedriften har også mulighet til å svare anmelderen. Det kan gå ut på å takke for en fin anmeldelse eller beklage for eventuelle feil.

Har en bedrift gode Google-anmeldelser er det større sjanse for at potensielle kunder benytter seg av den. Derfor lønner det seg å være profesjonell og yte god service. Mange bedrifter merker at det kan være vanskelig å få anmeldelser. Om man tar initiativ til det med sine kunder, er det ikke sikkert alle ønsker eller har ork til å gjøre det. Flere bedrifter har funnet opp en løsning på dette. De betaler mennesker for å legge inn anmeldelser på sin bedrift. Dette er svært enkelt og kan være en god løsning på hvordan tjene penger uten jobb. Det tar ikke mer enn noen minutter og man kan enkelt tjene noen hundrelapper på å gjøre dette. En smart løsning er også å lage flere e-postadresser slik at du ikke er bundet mot en e-post. Masse lykke til!

Tjen penger på Google-anmeldelser
Google har mange fine måter du kan tjener penger på

På Finn.no kan du tjene masse penger

Er du litt praktisk anlagt kan du tjene masse penger på Finn. Det har blitt svært vanlig for folk å kjøpe ting som er ødelagt eller i dårlig stan, for så å fikse det og legge det ut for salg igjen. Klarer man å få en god rutine på dette kan man tjene store mengder med penger. Det er til og med en funksjon på Finn der man kan legge ut ting gratis. Det kreves som regel bare at man må hente det som er for salgs selv.

Si at en stol som er slitt og har dårlig farge ligger ute for 50 kr. Hvis man da har utstyr til å pusse opp stolen og dra over med et strøk med maling kan den blir god som ny. Da kan man prøve å legge it stolen for 300 kroner, og man ville sitte igjen med 250 kroner. Enda bedre er det hvis du henter noe gratis og fikser det. Da vil du kun sitte igjen med fortjeneste ved et eventuelt salg.

En liten oppsummering på hvordan tjene penger uten jobb

Det finnes mange måter å tjene penger uten jobb. Man kan bruke internett eller egen kompetanse. Det er alltid noen som vil ha bruk for noe, og man må bare finne ut hvordan man kan dekket det behovet. Finner man i tillegg en løsning som ikke krever så mye tid eller hard arbeid, kan man komme godt ut av det. Spiller man på sine egne styrker kan man også tjene penger på noe man liker å gjøre. Det er det ikke alle som kan.