Hva koster en nettside?

website development cost

Innholdsfortegnelse

Prisen fra en nettside er alt fra gratis til flere millioner kroner avhengig av hva du faktisk ønsker. Kostnaden kan variere avhengig av type nettsted, CMS, størrelsen på nettstedet og en haug med andre faktorer.

Kostnaden for et nettsted kan deles inn i tre hovedkategorier:

– Utviklingskostnader

– Hostingkostnader

– Vedlikeholdskostnader

Utviklingskostnader varierer

Utviklingskostnadene varierer avhengig av type produkt og kompleksiteten til prosjektet. Skal du for eksempel ha en nettside laget i WordPress kommer dette til å bli dyrere enn noe laget med Wix.com, men om du eksempelvis skal ha en nettside kodet i React.js så snakker vi mer enn begge de to alternativene sammenlagt.

Hvor mye koster en WordPress nettside?

WordPress er et gratis innholdsstyringssystem (CMS) med åpen kildekode som driver mer enn 27 % av nettet. Den brukes av millioner av mennesker over hele verden til å lage nettsteder, blogger og nettbutikker.

Kostnaden for WordPress-nettstedet kan variere avhengig av funksjonene du vil legge til nettstedet ditt. Kostnaden avhenger også av hvor mye tid du vil bruke på nettstedet ditt.

Kostnaden for et WordPress-nettsted varierer fra 5.000-200.000,-

Hvor mye koster en Wix nettside?

Wix er en plattform for nettstedsbygging som lar brukere lage nettsider uten kodekunnskap. Det er et populært valg for små bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å lage sin egen nettside.

Wix-nettstedspriser starter på $19,99/måned for grunnplanen, som inkluderer 1 nettsted og 10 GB lagringsplass. Premium-planen starter på $39,99/måned, som inkluderer 2 nettsteder og 20 GB lagringsplass.

Hvor mye koster en nettside laget i Sanity med React.js?

Sanity er en plattform for å lage nettsider som bruker React.js. Det er et populært valg for mange selskaper på grunn av dets brukervennlighet og kostnadseffektiviteten det gir. Men dette krever at man har en dyktig utvikler som er godt kjent med koding. Dette gjør også at man blir avhengig av å ha en utvikler for å drifte og videreutvikle nettsiden.

Hvilket CMS bør man velge for sin hjemmeside?

Det er mange CMS-er tilgjengelig på markedet. Noen av dem er mer populære enn andre. WordPress er en av de mest populære CMS-ene på markedet. Det er en gratis og åpen kildekode-plattform som lar brukere lage sin egen nettside med lite kodekunnskap. Men dersom man har råd bør man investere litt i et produkt man kan ha i mange år.

Viktige ting å tenke på når man lager en hjemmeside

Denne delen er en liste over viktige ting du bør huske på når du oppretter et nettsted.

1. Hold nettstedet ditt oppdatert.

2. Sørg for at nettstedet ditt er enkelt å navigere og brukervennlig.

3. Sørg for at du har en tydelig handlingsfremmende oppfordring på nettstedet ditt slik at besøkende vet hva de bør gjøre videre.

Ting du ikke må gjøre på nettsiden din

Ting du ikke trenger å gjøre på nettstedet ditt:

– Administrere din tilstedeværelse på sosiale medier

– Administrere e-postlisten din

– Administrere bloggkommentarene dine

Alle disse spiser opp tid som ellers kan bli brukt til å investere i å selge mer.

Skriv innlegg og bli synlig på Google

Google er verdens mest populære søkemotor. Det har mange faktorer å vurdere når det gjelder rangering av nettstedet ditt og tilstedeværelse på nettet. En av dem er hvor mye innhold du har og hvor ofte du legger ut om et gitt emne.

Jo mer innhold du deler, jo større sjanse har du for å rangere på Google i følge Marketin SEO-byrå i Oslo. Derfor er det viktig at blogginnleggene dine er SEO-vennlige og at de er synlige på Googles søkeresultater.

Lei en tekstforfatter om du har råd

Tekstforfattere er dyre, men de tilbyr mange fordeler. De er flinke til å gi innsikt i hodet til publikum, og de kan lage unikt innhold som er skreddersydd for publikum.

Å ansette en tekstforfatter er ikke alltid et alternativ for små bedrifter, men det er noen måter du kan klare deg med mindre. Du kan sette ut skrivingen din til en AI-skriveassistent eller bruke et innholdsstyringssystem til å generere ditt eget innhold.